Fina naglar stärkta med gellack

Att ha långa och fina naglar, det är så snyggt. Men det är så lätt att de går av, speciellt om man inte har dem målade. Då spricker de lätt, skivar sig och så fastnar man och drar av dem och så tar det lång tid innan de växer ut igen. Så irriterande. Något man kan göra, som jag har börjat göra, är att lägga på gellack på naglarna. Går till Studio Sans och får naglarna målade med gellack vilket gör att de blir tjocka och betydligt tåligare.

Vet att det går att bygga med gellack om man har tunna och korta naglar själv också för att få dem att se längre ut, men själv har jag det bara för att stärka mina naturliga naglar eftersom de redan är långa i sig själva. Åtminstone ganska långa. Jag går och gör om dem varje gång lacket har vuxit bort men det är klart att man kan låta det försvinna också eller slipa bort det. Oavsett så är det något som försvinner och inte något som finns kvar på naglarna i all evighet framåt och därför skadar det inte att testa.

Tycker du att det låter det minsta intressant så tycker jag att du ska boka en tid på Studio Sans och få dina naglar fixade. Det gör stor skillnad, det kan jag garantera. Och då slipper den ständiga oron över att naglarna är sköra och ska gå av.