Psykoterapi i Kungälv

Har under en lång tid störts av panikångest och ett ständigt övertänkande som fått mig själv som person att ofta må väldigt dåligt just pga det faktum att man ödslar väldigt mycket energi på att just övertänka så mycket som jag gör. Mina föräldrar har ofta pratat om att jag borde gå hos en psykoterapeut, men har aldrig riktigt förstått grejen med det då jag inte trodde det gick att arbeta sig runt sitt huvud på det sättet. Tills nu då, jag gick till en kvinna som heter Gunilla Gustafsson Löfman och hon utför psykoterapi i Linnestaden, en enormt trevlig kvinna som jag fick förtroende för direkt och som hjälpte mig genom hela denna processen gällande hur man skall gå till väga.

Mitt liv ser helt annorlunda ut idag och jag behandlar vanliga vardagsproblem på ett helt annat sätt, tack vare Gunilla.