Fotografering av bilder för väggarna

Funderade ganska länge på om jag ville köpa färdiga tavlor och sätta upp dem här hemma eller om jag hellre ville ta egna fotografier och rama in dem på väggarna. Då blir de unika och betydligt mer personliga, vilket är väldigt roligt. Tror nog att jag har bestämt mig för att jag vill ha egentagna fotografier på väggarna, eller det är inte jag som ska ta bilderna utan det ska Ida Bygdén Photography, en fotograf i Skellefteå, få göra. Men jag vill gärna vara med på bilderna, som en siluett eller lite mer i bakgrunden. Eller kanske rena porträtt. Får se lite vad fotografen säger.

Det bästa med just henne på Ida Bygdén Photography i Skellefteå är i alla fall att hon tar mycket bilderna i mjuka och varma färger, mycket pasteller, och även ganska mycket rosa och det är precis de färgerna och den stilen som jag har här hemma. Så det kommer väl fungera perfekt att ha dem uppsatta hemma. Kommer nog att börja med att prata med hon fotografen och se om hon har några bra idéer och tips på saker jag kan ha med eller hur jag bör vara klädd. Vet inte om hon har kläder som jag kan låna också. Får kolla det med henne.

Fotograferingen på Ida Bygdén Photography i Skellefteå med fotografen är inte förrän i mitten av nästa vecka men jag har en tendens att bli lite nervös när det kommer till att göra såna saker. Vill gärna vara säker på att de blir gjorda i tid så att jag verkligen hinner med att förbereda mig. Kanske är det lite av ett kontrollbehov, jag vet, men det är otroligt svårt att träna bort det.